Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Pečení zeleniny

Zeleninu můžeme péci s olejem, na sucho nebo zabalenou v alobalu. Zeleninu nakrájíme na plátky, které potřeme sezamovým olejem. Naskládáme ji na plech na pečící papír. Pečeme při 200°C 15-30 minut. Na pečení je nejvhodnější dýně "hokkaido", celer, mrkev, cibule, brambory, ale také jablka.
|
Typ článku: Recepty

Jablka rozkrojíme na půl, vykrojíme jádřinec a do vzniklého prostoru vložíme rozinky a ořechy. Každé jablko zvlášť zabalíme do kousku alobalu a dáme do trouby. Pečení v alobalu je velmi oblíbené v létě, kdy pečeme jablka rovnou na ohni.

Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová

Počet přečtení: 3358
Datum: 25. 1. 2009