Pečení zeleniny
Zeleninu můžeme péci s olejem, na sucho nebo zabalenou v alobalu. Zeleninu nakrájíme na plátky, které potřeme sezamovým olejem. Naskládáme ji na plech na pečící papír. Pečeme při 200°C 15-30 minut. Na pečení je nejvhodnější dýně "hokkaido", celer, mrkev, cibule, brambory, ale také jablka.
Rubrika: Zeleninová jídla
| Typ článku: Recepty
Jablka rozkrojíme na půl, vykrojíme jádřinec a do vzniklého prostoru vložíme rozinky a ořechy. Každé jablko zvlášť zabalíme do kousku alobalu a dáme do trouby. Pečení v alobalu je velmi oblíbené v létě, kdy pečeme jablka rovnou na ohni.
Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová
Počet přečtení: 3358
Datum: 25. 1. 2009