Plněná dýně
1 ks zimní dýně hokkaido, 3 pl arame, 2 pl shoyu, 1 1/2 šálku nakrájené cibule,1 šálek nakrájených hub, 1/2 šálku nasekané zelené natě, 1 šálek uvařeného kuskusu
Rubrika: Zeleninová jídla
| Typ článku: Recepty
Vrchní část dýně odkrojíme a vyjmeme jádřinec. Vnitřek dýně trochu osolíme a dáme na pařák vařit.
Předem namočenou arame vaříme v trošce vody 20 min. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme uvařenou arame, houby a shoyou a vaříme dalších 10 min. Smícháme s kuskusem a zelenou petrželkou. Dýni naplníme směsí, nasadíme odříznutou část a servírujeme.
Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová
Počet přečtení: 4102
Datum: 25. 1. 2009