Magazín zdraví
Články
Encyklopedie
Poradna pro duševní zdraví
Poradna výživy
Přírodní léčba
Rady lékaře
Recepty
Studie
Časopis Prameny zdraví
O časopisu Prameny zdraví
Přihláška k odběru
Archiv
Knihy
Newstart pobyty
Co je to NEWSTART
Nabídka pobytů
Místa konání a přihlášky
Ohlasy účastníků
Fotogalerie
Hubneme zdravě
O kurzu
Výsledky
Přihláška
O nás
Aktuality
Kdo jsme
Kontakty
Reklama
Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Magazín zdraví
Strava
Potraviny
Ostatní potraviny
Sladidla
Sladěnka
Facebook
Linkuj.cz
Del.icio.us
Jagg.cz
Sladěnka
Je výtažek získaný z ječmene nebo rýže, podobný hustšímu medu, který lze používat ke slazení dezertů i k pečení.
Rubrika:
Sladidla
|
Typ článku:
Encyklopedie
Počet přečtení:
9492
Datum:
25. 2. 2008
Mohlo by vás zajímat
Nechci-li konzumovat „klasický“ cukr, ale chci se vyhnout umělým sladidlům, jaké alternativy můžu využít?
Stévie má zelenou
Cukr okyseluje
Med obsahuje plno vitamínů, enzymů a minerálů
Rubriky
Recepty
Strava
BIO
Potraviny
Stravování
Vegetariánství
Výživová poradna
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Časopis prameny zdraví
2024 / Tváří v tvář
biblickým postavám
Nabídka
newstart pobytů
Aktuální nabídka
kurzů a seminářů
Odběr článků z webu