Zeleninové Chop Suey
Vlijte čtvrt šálku vody do velkého hrnce (nebo woku). Přidejte utřený česnek a uveďte vodu do varu. Pak přidejte cibuli, celer, čínské zelí a brokolici a vše asi 10 minut povařte. Přidejte houby. Vařte dalších pět minut. Přidejte vodu, tamari, zelenou cibulku, zelený hrášek a klíčky z munga. Přiveďte k varu a vařte dalších 10 minut.
V malém množství studené vody rozpusťte kukuřičný škrob. Odstavte hrnec z vařiče a postupně a za stálého míchání přidávejte kašičku z kukuřičného škrobu. Pak hrnec postavte znovu na vařič a vařte za stálého míchání tak dlouho, dokud nezhoustne. Podávejte s rýží natural, celozrnnými špagetami nebo pohankovými nudlemi.
Rýži si můžete připravit ještě před tím, než začnete vařit zeleninu. Uchovejte ji v teple až do podávání. Pokud dáváte přednost nudlím, uveďte v hrnci vodu do varu, zatímco se bude vařit zelenina, a asi 15 minut před podáváním jídla do ní ponořte nudle, nechte přejít varem, snižte teplotu a na mírném plameni vařte asi 10 minut.