Magazín zdraví
Články
Encyklopedie
Poradna pro duševní zdraví
Poradna výživy
Přírodní léčba
Rady lékaře
Recepty
Studie
Časopis Prameny zdraví
O časopisu Prameny zdraví
Přihláška k odběru
Archiv
Knihy
Newstart pobyty
Co je to NEWSTART
Nabídka pobytů
Místa konání a přihlášky
Ohlasy účastníků
Fotogalerie
Hubneme zdravě
O kurzu
Výsledky
Přihláška
O nás
Aktuality
Kdo jsme
Kontakty
Reklama
Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Magazín zdraví
Strava
Potraviny
Ostatní potraviny
Houby
Houby
Mohou se houby vícekrát ohřívat?
Houby se opravdu nedoporučuje vícekrát ohřívat.
Rubrika:
Houby
| Typ článku:
Rady lékaře
Žampiony
Žampiony jsou velmi oblíbené pro svoji příjemnou chuť. K přípravě jídel se jich začalo používat začátkem 20. století a od...
Rubrika:
Houby
| Typ článku:
Encyklopedie
Shiitake
Jsou usušené malé japonské houby s bílou nožičkou a hnědým kloboučkem. Jsou tradičním doplňkem japonských specialit. Byl...
Rubrika:
Houby
| Typ článku:
Encyklopedie
Doma sníme hodně hub. Co z nich naše tělo získá?
Hlíva ústřičná například obsahuje hodně pektinu, který snižuje hladinu cholesterolu.
Rubrika:
Houby
| Typ článku:
Rady lékaře
Četl jsem, že žampióny v syrovém stavu jsou toxické. Je to pravda?
Částečně. Obsahují hydraziny, které jsou podezřelé z kancerogenity, ale dávka syrových žampiónů na vyvolání rakovinných...
Rubrika:
Houby
| Typ článku:
Rady lékaře
Houby nejsou na houby
Lidstvo je po celé období své existence vystaveno interakcím celé řady mikroorganismů a chemických sloučenin, které se v...
Rubrika:
Houby
| Typ článku:
Články
Rubriky
Recepty
Strava
BIO
Potraviny
Stravování
Vegetariánství
Výživová poradna
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Časopis prameny zdraví
2024 / Tváří v tvář
biblickým postavám
Nabídka
newstart pobytů
Aktuální nabídka
kurzů a seminářů
Odběr článků z webu