Kari koření
I když jsou některé kupované druhy kari koření docela dobré, tato směs pokrmům dodá pikantní, věrohodně indickou chuť. Připravte si větší dávku, abyste měli kari po ruce, až budete ochucovat různá jídla.
Rubrika: Sladidla, ochucovadla, doplňky
| Typ článku: Recepty
2 lžíce koriandru, 2 lžíce římského kmínu, 2 lžičky kardamomu, 1 ½ lžičky skořice, 1 lžička černého pepře, 1 lžička hřebíčku, 1 lžička muškátového oříšku, 1 lžička kurkumy, ½ lžičky kajenského pepře
Všechny přísady smíchejte. Skladujte ve vzduchotěsné skleničce.
Z knihy Brendana Braziera Vegan v kondici, vydala Mladá fronta, a. s.
Počet přečtení: 1720
Datum: 31. 5. 2019