Ořechový parmezán
Toto ochucovadlo má sýrovou příchuť, a proto se dobře hodí na těstoviny, jídla z obilovin, saláty a chuťovky, jako jsou například popcorn nebo kapustové chipsy.
Rubrika: Sladidla, ochucovadla, doplňky
| Typ článku: Recepty
½ šálku mandlí, ½ šálku para ořechů, ½ šálku lahůdkového droždí, 2 čl saturejkového koření
Vložte všechny suroviny do kuchyňského robotu a zpracujte tak, aby ořechy byly nadrobno pomleté. Vzniklou směs přesypte do dózy s víkem nebo do sypátka a skladujte ji v chladničce.
Tip: Mandle i para ořechy zkuste nahradit jinými oříšky.
Recept pochází z Kuchařky Jak nezemřít, jejímiž autory jsou Michael Greger, Gene Stone a Robin Robertsonová. Knihu vydalo nakladatelství Noxi.
Počet přečtení: 468
Datum: 7. 10. 2022