Rubriky

Kuskusová pomazánka s olivami
2,5 š uvařeného celozrnného kuskusu (1 š = 2 dl), 2-3 stroužky čerstvého česneku, ½ čl mleté papriky, 1 čl sušené...Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry | Typ článku: Recepty
Vidíte špatně? Můžete mít šedý zákal…
Šedý zákal je zamlžená oblast na čočce vašeho oka. Jak lidé stárnou, riziko vzniku šedého zákalu roste. Je důležité nechat...Rubrika: Různé | Typ článku: Rady lékaře
Teplota stoupá...
Kdyby měla Země velikost fotbalového míče, pak vrstva atmosféry, v níž dochází k proměnám počasí a v níž žijí všechny...Rubrika: Ekologie | Typ článku: Články
Vepřům, telatům i hovězímu dobytku se přidávají do krmiva potravinové doplňky
Některá aditiva se do našich potravinových zdrojů dostávají nepřímo.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživy
Probírání manželských problémů dokáže zvýšit krevní tlak
Podle výsledků studie z nedávné doby se zdá, že diskutování manželských problémů s partnerem, tedy běžná součást vztahu...Rubrika: Krevní tlak | Typ článku: Studie
Pijte před cvičením i během něj
Ti, kteří usilovně cvičí, si musí dát pozor, aby u nich nedošlo k dehydrataci, která souvisí s únavou, kardiovaskulárním...Rubrika: Voda | Typ článku: Rady lékaře
Vitamín E pomáhá při nemocech srdce a cév
Množství vitamínů E a C v krvi a v krevních cévách může být faktorem, který určuje, jak rychle dojde k rozvoji aterosklerózy....Rubrika: Vitamíny a minerály | Typ článku: Články
Pohyb - zákon našeho bytí
Proč není možné těšit se dobrému zdraví bez dostatku pohybu? Přiměřená pohybová aktivita napomáhá přinejmenším šesti...Rubrika: Pohyb | Typ článku: Články
Co to je tatrazin? Slyšel jsem, že se jedná o látku, která může být nebezpečná…
Tatrazin je žluté syntetické barvivo, které dokáže u citlivých lidí vyvolat svědění, kopřivku, rýmu a astma. Lidé, kteří...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživy
Být milována - proč?
Pozorování přírody i pozorování lidského srdce nemohou lhát. V lásce jsou role jasně vymezeny - muž má milovat, protože žena...Rubrika: Lidé a vztahy | Typ článku: Články