Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Články

Pohyb směrem dolů

Ve společnosti, kde je normou pohyb směrem nahoru, se pohyb dolů považuje za nemoudrý, nezdravý nebo úplně hloupý. Kdo si svobodně...Rubrika: Spiritualita | Typ článku: Články

Pohyb: elixír mládí

Chtěli byste si o pět let prodloužit život? Studie uvádějí, že takové prodloužení života přinese prostá investice třiceti...Rubrika: Pohyb | Typ článku: Články

Pochopila jsem roli ženy

Psycholožka Jiřina Prekopová je autorkou terapie pevným objetím a řady knih, z nichž světovým bestsellerem se stal Malý tyran, kde...Rubrika: Lidé a vztahy | Typ článku: Články

Pojď, pivo čeká!

Cestou na Lysou horu jsem na čerstvě napadaném sněhu uviděl nápis: „POJĎ!“ Bylo to kousek před posledním stoupáním. O deset...Rubrika: Lidé a vztahy | Typ článku: Články

Pokrok a humanita?

Mnohé z minulých civilizací, které dnes se skromností sobě vlastní označujeme za primitivní, přinášely svým bohům kruté...Rubrika: Ekologie | Typ článku: Články

Pokud mléčné výrobky, pak jedině nízkotučné

V dosud největší studii, která sledovala souvislost mezi konzumací mléčných výrobků s různým obsahem tuku a rizikem cévní...Rubrika: Ostatní potraviny | Typ článku: Články

Pokusy s rostlinnou stravou na pracovištích

Potravinářský, alkoholický a tabákový průmysl jsou obviňovány z vytváření epidemií chronických onemocnění. Jenže oni se jen...Rubrika: Hubnutí a obezita | Typ článku: Články

Polévky – v létě mohou stačit…

Polévky připravujte spíše než z vody ze zeleninového bujónu. Jako zeleninový vývar může posloužit něco tak jednoduchého, jako...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Polévky miso se nemusíte bát

Miso je produktem vyráběným z celých fermentovaných sójových bobů. Je to hustá pasta, která se obvykle vmíchává do horké vody...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Polévky v sáčku

Dříve než do sebe nalijete další polévku v sáčku, tady jsou odpovědi na vaše nejčastější dotazy o glutamátu sodném.Rubrika: Stravování | Typ článku: Články