Recepty

Houbový bourguignon s tempehem
Téměř originální francouzský recept pocházející z Burgund v netradiční podobě bohaté omáčky, s chutí několika druhů hub...Rubrika: Omáčky | Typ článku: Recepty
Houbový bourguignon s tempehem
Téměř originální francouzský recept pocházející z Burgund v netradiční podobě bohaté omáčky, s chutí několika druhů hub...Rubrika: Jídla z hub | Typ článku: Recepty
Houbový tatarák
500 g čerstvých tvrdých hub (hřibovité, holubinky i mladé masáky) umeleme na masovém mlýnku nebo nasekáme najemno a dusíme do...Rubrika: Jídla z hub | Typ článku: Recepty
Hrachová kaše
1/2 kg hrachu, olej, 2 ks cibule, celer, majoránka, česnek, misoRubrika: Luštěninová jídla | Typ článku: Recepty
Hrachová kaše bez zahuštění
4 š doměkka uvařeného půleného hrachu, 1 š vývaru z hrachu, 2 pl oleje, 3/4 š nakrájené cibule, 1 čl majoránky, 1 čl soli, 3...Rubrika: Luštěninová jídla | Typ článku: Recepty
Hrachová pěna
1 š suchého hrachu, 1 pl rostlinného tuku, 1 pl oleje, 1 menší cibule, 1/2 čl soliRubrika: Luštěninová jídla | Typ článku: Recepty
Hrachová polévka
200 g předem namočeného hrachu uvaříme do mírného rozvaření. Přidáme 1 kostku würzlu, necháme rozpustit,okořeníme...Rubrika: Polévky | Typ článku: Recepty
Hrachové karbanátky
300 g namočeného hrachu uvaříme do změknutí. Krátce rozmixujeme a přidáme CZ rohlík namočený ve vodě, 1 velkou cibuli...Rubrika: Náhražky masa | Typ článku: Recepty
Hrachové špaldoto
1/2 šl hrachu, 1/2 šl ječných krup, 1/2 šl špaldových krup, 2 ks cibule, 2 stroužky česneku, olej, sůl, majoránkaRubrika: Jídla z obilnin | Typ článku: Recepty
Hrachový šoulet
1 š vývaru z hrachu, 3 š na hustou kaši uvařených ječmenných krup, 3 š doměkka uvařeného půleného hrachu, 2 pl oleje, 3/4 š...Rubrika: Luštěninová jídla | Typ článku: Recepty