Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Rubriky

Až polovina potravin skončí jako odpad

Odhaduje se, že 30 až 50 procent všech potravin vyrobených na světě není snědeno a skončí na skládkách jako odpad. Tuto...Rubrika: Ekologie | Typ článku: Články

Čtou zákazníci etikety na výrobcích?

Celonárodní výzkum (NHANES) ukázal, že pouze 61 % Američanů si zkontroluje výživové hodnoty výrobku uvedené na etiketě.Rubrika: Stravování | Typ článku: Studie

Bývá vám v autě na zvraceni?

Sedíte na sedadle pasažéra v rodinném voze, stromy se míhají, hlava se vám točí, žaludek máte jako na vodě a zaplavuje vás...Rubrika: Přírodní léčba | Typ článku: Články

Co se v mládí naučíš…

Australští vědci analyzovali dotazníky vyplněné matkami dvou- až čtyřletých dětí. Ukázalo se, že pokud rodiče tyto malé...Rubrika: Zdraví dětí | Typ článku: Studie

Vítěz nad prachem

„Ačkoli já vím, že vykupitel můj živ jest, a že v den nejposlednější nad prachem se postaví." - „Já vím, že můj Vykupitel...Rubrika: Spiritualita | Typ článku: Články

Jáhlové šišky

1 a ½ šálku uvařených jáhel, špetka solí, ¾ šálku kukuřičné polohrubé mouky, 4 pol. lžíce kukuřičného škobu, 2 pol....Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - sladké | Typ článku: Recepty

Čokoláda – přítel nebo nepřítel?

Čokoláda je vždy populární téma. Nová studie na 931 dospělých přináší spršku těm, kteří by rádi věřili, že...Rubrika: Stres a psychika | Typ článku: Studie

Ospalá společnost

Pomalejší reakce, narušení schopnosti se rozhodovat a snížení duševní výkonnosti jsou nešťastné, ale až příliš často se...Rubrika: Spánek | Typ článku: Články

Triglyceridy a obvod pasu jako ukazatelé rizika koronárního srdečního onemocnění

Ukázalo se, že dvě poměrně jednoduchá měření, poslouží jako velmi dobrý podklad pro stanovení rizika onemocnění srdce....Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: Studie

Droga v zásuvce

„Považuji televizi za velmi výchovnou. Pokaždé, když ji někdo zapne, jdu do vedlejšího pokoje, kde si čtu dobrou knihu." (Groucho...Rubrika: Závislosti | Typ článku: Články