Rubriky
Žít znamená rozhodovat se
Každý den volíme nejen to, co budeme jíst, pít či co budeme dělat, ale řešíme situace mnohem složitější – a to, pro co se...Rubrika: NEWSTART | Typ článku: ČlánkyDobrá zpráva pro milovníky citrusů
Konzumace citrusových plodů je dávána do spojitosti se sníženým rizikem mozkové mrtvice. Klíčem k řešení je fytonutrient...Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: StudieSyndrom ADHD ve společnosti
V České republice se v současné době léčí antidepresivy přes šest set padesát tisíc pacientů. Zkonzumujeme pětkrát víc...Rubrika: Zdraví dětí | Typ článku: ČlánkyRanní cereální miska
3 šálky vařených celozrnných obilovin (rýže natural, quinoa, ovesné vločky, jáhly, pohanka, zelená pšenice), ¾ šálku...Rubrika: Jídla z obilnin | Typ článku: ReceptyTaké jste tak trochu nervózní?
„Pokud se nervózní okusování nehtů stane vaším běžným zlozvykem, ničí to obojí – nehty i pokožku kolem nich,“ říká...Rubrika: Stres a psychika | Typ článku: ČlánkyRiziko astmatu u dospívajících
Úroveň výskytu astmatu se v různých oblastech světa podstatně liší.Rubrika: Další nemoci | Typ článku: StudieMléčné opojení
Vyrůstal jsem na mléčné farmě v severním Wisconsinu. Krávy jsem dojil už od svých osmi let. Několik věcí je mi ale nyní (v...Rubrika: Mýty a omyly | Typ článku: ČlánkyFíky pro lepší náladu
Kdybych neměla na vánočním stole sušené fíky, asi by mi něco chybělo. Čerstvé fíky taky mají něco do sebe. Obyvatelé teplých...Rubrika: Ovoce | Typ článku: EncyklopedieZánět, blízko i daleko
Existují dvě otázky, které spolu zřejmě souvisejí. Otázka č. 1: Pokud se díky nezdravým jídelníčkům a zničujícímu...Rubrika: Přírodní léčba | Typ článku: ČlánkyPozor na výpary při smažení
Když se tuk zahřeje na teplotu, při které se na něm smaží jídlo, uvolňují se z něj do vzduchu nestálé toxické látky s...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Rady lékaře