Magazín zdraví
Články
Encyklopedie
Poradna pro duševní zdraví
Poradna výživy
Přírodní léčba
Rady lékaře
Recepty
Studie
Časopis Prameny zdraví
O časopisu Prameny zdraví
Přihláška k odběru
Archiv
Knihy
Newstart pobyty
Co je to NEWSTART
Nabídka pobytů
Místa konání a přihlášky
Ohlasy účastníků
Fotogalerie
Hubneme zdravě
O kurzu
Výsledky
Přihláška
O nás
Aktuality
Kdo jsme
Kontakty
Reklama
Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Magazín zdraví
Strava
Potraviny
Ostatní potraviny
Brambory
Brambory
Jam
Bílý jam, tak jako ostatní podobné hlízy s tímto názvem, je v mnohých tropických regionech základní potravinou. Jam obsahuje...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Maniok
Hlíza keře, který se pěstuje v tropických oblastech Ameriky, Afriky a Asie. Jí se vařený jako brambory a pro mnohé obyvatele zemí...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Brambor
Francisco Pizzaro přivezl brambory z Peru do Sevilly v roce 1543, a protože se velmi dobře ujaly, rychle se rozšířily po celém...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Povijnice jedlá
Španělé přivezli povíjnici jedlou z Haiti do Evropy, odkud se následně rozšířila do celého světa. V hlíze povíjnice jedlé...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Proč je dobré brambory nejprve uvařit ve slupce a teprve potom je nakrájet?
Když brambory nejprve nakrájíte a potom vaříte – a to ještě ve slané vodě – draslík z nich se vyplaví do vody a do brambor se...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Poradna výživy
Brambory na žaludek
V roku 1534 přistál v Seville Francisco Pizzaro a vyložil tam první hlízy brambor z Peru - a protože se brambory snadno pěstovaly...
Rubrika:
Brambory
| Typ článku:
Encyklopedie
Rubriky
Recepty
Strava
BIO
Potraviny
Stravování
Vegetariánství
Výživová poradna
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci
Časopis prameny zdraví
2024 / Tváří v tvář
biblickým postavám
Nabídka
newstart pobytů
Aktuální nabídka
kurzů a seminářů
Odběr článků z webu