Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Recepty

Čirá zeleninová polévka

brambory 5 větších ks, mrkev 3 větší ks, celer 1 střední velikosti, cibule 2 ks, olej 1 pl, voda 2 litry, bobkový list 1 ksRubrika: Polévky | Typ článku: Recepty

Zapékané těstoviny s cizrnou a zeleninou

olej 1 pl, cibule nakrájená 2 pl, solčanka 1 čl, česnekový prášek 1 čl, shoyu – sójová omáčka 1 pl, voda 4 š (1 š = 2 dl)...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Jablečný koláč I

350 g CZ pšeničné mouky, 50 g sójové mouky, 4-5 pl olivového oleje, 1 pl medu (cukru), 250 ml vody (mléka) , 20 g droždíRubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty

Koláč na velký plech

100 g kukuřičné krupice, 100 g pomletých ovesných vloček, 100 g CZ pšeničné mouky, 100 g sójové plnotučné mouky, 1 l cukru...Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty

Jáhlové klopsy s rajčatovou omáčkou nebo dušenými rajčaty

olej slunečnicový 1 pl, cibule nakrájená 3 pl, kurkuma 1 čl, solčanka 1 čl, vroucí voda 4 š (1 š = 2 dl), jáhly 1 š, česnekový...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Mořské hvězdice

550 g CZ pšeničné mouky, 42 g droždí, asi 350 ml vody, 1 l soli, 1 pl oleje, 4 pl sójové smetany nebo mléka, na posypání sezam...Rubrika: Chléb, pečivo, placky | Typ článku: Recepty

Těstoviny Paris

celozrnná kolínka 400 g, voda dostatečné množství, olej 1 pl, sůl podle potřeby, celozrnná špaldová mouka 4 pl, voda studená 2,5...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Těsto na závin

Kupované listové těsto vylepšíme rozválením v CZ mouce a posypáním vrstvou klíčků, přehneme a několikrát opakujeme.Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - sladké | Typ článku: Recepty

Kuskus

kuskus celozrnný 1 š (1 š = 2 dl), solčanka 1–1,5 čl, olej slunečnicový 1 pl, voda vroucí 1,6 š, sůl na dochuceníRubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: Recepty

Bramborová pizza

100 g CZ pšeničné mouky , 250 g uvařených a po vychladnutí nastrouhaných brambor, 2 pl olivového oleje, špetka soliRubrika: Jídla z brambor | Typ článku: Recepty