Rubriky
Broskvová studená polévka s melounem
voda 1,5 š, cukr třtinový 2 pl, sůl 1/5 čl, ovesné vločky jemné 4 pl, ořechy vlašské 2 PL na umixování, broskve zralé 3 ks...Rubrika: Polévky | Typ článku: ReceptyJak se dá snížit riziko nemocí trávicí soustavy?
Připadá na ně v současné době asi 4% všech úmrtí. Vhodná strava nám pochopitelně může pomoci výrazně omezit nemoci...Rubrika: Další nemoci | Typ článku: Poradna výživyŠpenátová náplň do závinu
500 g listů špenátu ( mangoldu, listů ředkviček) spaříme a trochu překrájíme (nemixovat). Na 1 pl olivového oleje a 1 pl vody...Rubrika: Zeleninová jídla | Typ článku: ReceptyJaký máte názor na střevní sprchu?
Dost rezervovaný. Nemyslím si, že člověk potřebuje dělat věci, které nejsou přirozené a střevní sprcha k nim (podle mne)...Rubrika: Přírodní léčba | Typ článku: Rady lékařeLetní osvěžující polévka
voda 2 š, zeleninový bujón 1/2 ks, ovesné vločky jemné 4–5 pl, sójová smetana 3 PL (není nutné), cibule 1 menší, bazalka 1/3...Rubrika: Polévky | Typ článku: ReceptyJak můžeme snížit nemocnost a úmrtnost na nemocí dýchací soustavy?
Úmrtnost na tyto nemoci nepřetržitě klesá již od války. (V současné době na ně umírá asi 6% obyvatel.) To je dáno hlavně...Rubrika: Různé | Typ článku: Rady lékařeV reklamním časopise jsem se dočetl o lécích, které váží ve střevě tuky a tím se hubne. Mohu tomu věřit?
Podle toho, co máte na mysli. Jestli chcete vědět, zda můžete věřit, že zhubnete používáním těchto léků (mimochodem léky...Rubrika: Léky | Typ článku: Rady lékařeŽitné nekynuté placky s peruánskými fazolemi
Nekynuté placky: celozrnná mouka žitná 300 g, polohrubá mouka 500 g, sůl 2 čl, voda 3 š (1 š = 1,4 dl), olivový olej na potřeníRubrika: Chléb, pečivo, placky | Typ článku: ReceptyKolik lidí umírá u nás každoročně v důsledku poranění a otrav?
Na tyto příčiny připadá asi 7% všech úmrtí. Většina těchto úmrtí je vlastně důsledkem lidské neopatrnosti, zbytečného...Rubrika: Různé | Typ článku: Rady lékařeDort se želé z agar-agaru
Spodní vrstvu dortu připravíme např. z kuskusu nebo jáhel podle předchozího receptu, nebo pečenou podle receptu na jáhlovou...Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: Recepty