Rubriky
Čím je dán pokles četnosti infekčních nemocí?
Pokles četnosti infekčních nemocí je v první řadě dán tím, že jsme se naučili ztížit šíření infekčních mikroorganismů...Rubrika: Infekční nemoci | Typ článku: Rady lékařeKoláč na velký plech
100 g kukuřičné krupice, 100 g pomletých ovesných vloček, 100 g CZ pšeničné mouky, 100 g sójové plnotučné mouky, 1 l cukru...Rubrika: Moučníky, dezerty | Typ článku: ReceptyJaký olej je nejzdravější pro srdce a cévy?
Za studena lisovaný – tzv. panenský – olivový. Obsahuje pro lidský organismus nejlepší poměr mastných kyselin.Rubrika: Oleje a tuky | Typ článku: Rady lékařeJáhlové klopsy s rajčatovou omáčkou nebo dušenými rajčaty
olej slunečnicový 1 pl, cibule nakrájená 3 pl, kurkuma 1 čl, solčanka 1 čl, vroucí voda 4 š (1 š = 2 dl), jáhly 1 š, česnekový...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: ReceptyJaká je role vzdělání v boji proti infekčním onemocněním?
Teprve lidé informovaní jsou schopni provádět ochranná opatření, jejichž základem je čistota, čisté ruce při stolování...Rubrika: Infekční nemoci | Typ článku: Rady lékařeMořské hvězdice
550 g CZ pšeničné mouky, 42 g droždí, asi 350 ml vody, 1 l soli, 1 pl oleje, 4 pl sójové smetany nebo mléka, na posypání sezam...Rubrika: Chléb, pečivo, placky | Typ článku: ReceptyMám problémy se stolicí. Vyprazdňování je namáhavé, bolestivé a nepravidelné. Koupil jsem si vlákninu a dvakrát jsem ji požil, ale stav se ještě zhoršil.
Vláknina potřebuje mnoho vody! Váš problém zácpy se přidáním vlákniny do stravy mohl ještě zhoršit proto, že jste neupravil...Rubrika: Další nemoci | Typ článku: Rady lékařeTěstoviny Paris
celozrnná kolínka 400 g, voda dostatečné množství, olej 1 pl, sůl podle potřeby, celozrnná špaldová mouka 4 pl, voda studená 2,5...Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - slané | Typ článku: ReceptyProč četnost infekčních nemocí výrazně poklesla hlavně v hospodářsky vyspělých zemích?
Většina opatření snižujících nebezpečí kontaktu s infekčními mikroorganismy vyžaduje velké finanční prostředky. Například...Rubrika: Infekční nemoci | Typ článku: Rady lékařeTěsto na závin
Kupované listové těsto vylepšíme rozválením v CZ mouce a posypáním vrstvou klíčků, přehneme a několikrát opakujeme.Rubrika: Moučná jídla, kaše, těstoviny - sladké | Typ článku: Recepty