Výživová poradna
Cerel, Cibule, Cizrna, Couscous
Celer. Cenná vlastnost celeru je ta, že obsahuje mimořádně vysoké procento aktivního organického sodíku, který udržuje v...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyNejvhodnější zdroje vápníku:
Sezam, tofu, mandle, růžičková kapusta, čínské zelí, mák, brokolice, nízkotučné mléčné výrobky, parmezán, pomerančový...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživyNejvhodnější zdroje selénu:
Brazilské (para) ořechy, obiloviny, kukuřice, celozrnné výrobky, houby, česnek, cibule, brokolice, slunečnicové semínko.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživyNejvhodnější zdroje kyseliny listové:
Čočka, ovesné vločky, kukuřičné vločky, špenát, růžičková kapusta, brokolice, květák, chřest, avokádo, černá fazole...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživyNejvhodnější zdroje draslíku:
Banány, sušené ovoce, brambory, zelenina, citrusy, avokádo, švestky, rajčatová šťáva, sója, mandle, špenát.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživyNejvhodnější zdroje železa:
Luštěniny (nejvíce čočka), sezam, sušené meruňky, dýňové semínko, lněné semínko, mák, kokos, mangold, kopřiva.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživyAž do dna!
Naše tělo vodu tolik potřebuje! Pamatujte si, že pocit žízně zaostává za skutečnou potřebou vody, kterou tělo vyžaduje. Ve...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyOd zrna ke kuřeti
V dnešní společnosti se stále více lidí stravuje mimo domov. V restauracích či jídelnách se potraviny vaří, pečou, smaží...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyGomasio obsahuje hodně vápníku, železa a vitamínů skupiny B
Gomasio se někdy nazývá také sezamová sůl a patří mezi makrobiotické speciality. Připravuje se samostatným pražením suchého...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: EncyklopedieSedm omylů
Podle obvodu našich pasů lze soudit, že jsme dobře živeným národem. Za toto privilegium ovšem platíme vysokou cenu v podobě...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články