Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Strava

Zahušťování polévek a omáček

Z kukuřičného škrobu a malého množství vody (obvykle čtvrt až půl šálku) vytvořte řídkou pastu. Jedna až tři polévkové...Rubrika: Stravování | Typ článku: Poradna výživy

Co se děje, když polykáme?

„Nevím, co se mnou je, ale necítím se dobře," řekla mi Margarert Masonová. „Problémy začaly, když jsem před rokem změnila...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články

Biopotraviny nejsou luxus a pro maminky je kvalitní výživa důležitá

Výzkum agentury DEMA potvrdil, že většinu nákupu biopotravin obstará 12 procent Čechů. Ze zprávy vyplývá, že celkově mezi...Rubrika: BIO | Typ článku: Články

Vaření zeleniny

Téměř všechny druhy zeleniny můžete zařadit do jedné ze tří skupin v závislosti na tom, jak dlouho trvá, než se uvaří. Čas...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články

Pesticidy mohou způsobovat demenci – žijte BIO

Lidé dlouhodobě vystaveni pesticidům mohou mít vyšší riziko onemocněním demencí. Varování vychází ze studie provedené na 614...Rubrika: BIO | Typ článku: Studie

Fast food - příznak doby

Zdá se, že provozovny rychlého občerstvení jsou dnes doslova na každém rohu. Statistiky ukazují, že ženy, které se často...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články

Aloe vera

Již 1 750 let př. Kr. používali Egypťané aloe vera na kožní infekce. Je známo, že v 1. století n.l. užívali aloe Řekové aloe...Rubrika: Bylinky | Typ článku: Přírodní léčba

Různé druhy přejídání

Tomáš Akvinský, jeden z největších středověkých filozofů, byl toho názoru, že přejídání neznamená pouze konzumování...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články

Deset důvodů, proč kupovat biopotraviny

Biopotraviny obsahují v průměru větší množství vitamínu C a nezbytných minerálů, jako vápníku, hořčíku, železa a chrómu...Rubrika: BIO | Typ článku: Články

Polévky – v létě mohou stačit…

Polévky připravujte spíše než z vody ze zeleninového bujónu. Jako zeleninový vývar může posloužit něco tak jednoduchého, jako...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články