Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Výživová poradna

Jídlem proti nemocem

Skoro každá jeho kniha je bestselerem. Nejprve napsal čtenářský hit Návod na přežití pro muže, o pár let později přidal...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Jak je to s glykemickým indexem

Po léta dělili odborníci na výživu sacharidy na dvě skupiny: jednoduché a složité, cukry a škroby. Domnívali se, že všechny...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Způsobují připálené toasty rakovinu?

Když se škrobnaté potraviny tepelně upravují až do temně hnědé barvy, dochází ke tvorbě akrylamidu.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Studie

Jsou balené saláty bezpečné?

Britští vědci zjistili, že i minimální poškození listů salátu dokáže výrazně zvýšit riziko otravy salmonelou. V balených...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Studie

Zdraví a životní dekády

Skoro každá jeho kniha je bestselerem. Nejprve napsal čtenářský hit Návod na přežití pro muže, o pár let později přidal...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Odpověď je v otázce

Něco změnit může být těžké. Tajemství, jak dosáhnout trvalých změn, však může být jednodušší, než si myslíte.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Studie

Proč ten spěch?

Vědci zjišťují, že lidé, kteří jedí pomalu, a to do té doby, až jsou nasyceni, jsou vystaveni nižšímu riziku, že budou mít...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Studie

Šalomoun by se divil

Granátové jablko je známé od nepaměti. Někteří lidé dokonce věří, že granátové jablko bylo oním zakázaným ovocem v rajské...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Raw food, ano či ne?

Jedním z výživových směrů, které se v poslední době staly hodně populární, je tzv. raw food (neboli syrová strava).Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články

Polévky miso se nemusíte bát

Miso je produktem vyráběným z celých fermentovaných sójových bobů. Je to hustá pasta, která se obvykle vmíchává do horké vody...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články
|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >|