Výživová poradna
Hned to bude
Zvuk, který vydávají potraviny při kousání, je pro nás možná stejně důležitý jako chuť vůně a vzhled.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: StudieNení sladké jako sladké...
Většina lidí má ráda sladké. Chuť na sladké nebylo však vždy tak lehké uspokojit jako v posledních dvou stech letech, kdy se...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyUmělá sladidla mohou projímat
Je pravda, že umělá sladidla mohou v nadměrném množství působit jako projímadla?Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Rady lékařeMěl jsi dneska rýži?
Tento čínský pozdrav, který by se dal přirovnat k našemu „Jak se máš?" nám připomíná fakt, že pro Číňana je to, zda jedl...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyMají umělá sladidla nějakou výživovou hodnotu?
Některá obsahují malé množství kilojoulů, ale jelikož jsou mnohem sladší než běžný cukr, použité množství a jeho...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Rady lékařeZdravé, nezdravé...
Prosím o informaci ohledně používání olivového oleje Extra Virgin. Je možné používat tento olej i na smažení nebo fritování?...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Rady lékařeZapněte si první knoflík správně
Nebudu snídat. Mám k tomu svoje důvody. - Potom počítejte s tím, že dříve nebo později z vás vyjmou nejen kámen, ale i...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyMatou vás informace o výživových hodnotách potravin na etiketách? Nejste sami!
Rozumíte informacím, jež jsou uvedeny na etiketách? Věnujete jim pozornost? Pokud ne, nejste sami.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: StudieSíla snídaně
Pětiletá Christy si pochutnávala na půlce sladkého koblihu. Její matka, otec, dědeček a já jsme dělali to stejné. Byli jsme na...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: ČlánkyDráždidla žaludku
Pálivý pepř (černý nebo červený), koření (zázvor, skořice, hřebíček, muškátový oříšek). Ocet a cokoliv z octa...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživy