Výživová poradna
![](/image.php?10612&0&t=1)
Český chléb schází na úbytě
Bochníky, co jsou schválně nedopečené, pytle nacpané enzymy a přídavnými látkami (tzv. éčka) ve skladech a starý chléb...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články![](/image.php?10350&0&t=1)
Je pravda, že je nezdravá konzumace cibule před spaním?
Konzumace cibule před spaním není nezdravá, ale vzhledem na to, že je náročnější na trávení, může to u některých lidí...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživy![](/image.php?10348&0&t=1)
Dá se na kokosovém oleji smažit?
Chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na používání kokosového oleje na vaření, fritování?Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživy![](/image.php?10344&0&t=1)
Máslo nebo margarín?
Mám na vás malou otázku. Velmi stručně - roky jídávám jen čerstvé máslo, ale v jedné relaci v televizi jsem se dozvěděla, že...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Poradna výživy![](/image.php?10218&0&t=1)
Umělá sladidla a řepný cukr
V čem a jakým způsobem nahrazují umělá sladidla řepný cukr?Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Rady lékaře![](/image.php?10216&0&t=1)
Hned to bude
Zvuk, který vydávají potraviny při kousání, je pro nás možná stejně důležitý jako chuť vůně a vzhled.Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Studie![](/image.php?10300&0&t=1)
Není sladké jako sladké...
Většina lidí má ráda sladké. Chuť na sladké nebylo však vždy tak lehké uspokojit jako v posledních dvou stech letech, kdy se...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články![](/image.php?10200&0&t=1)
Umělá sladidla mohou projímat
Je pravda, že umělá sladidla mohou v nadměrném množství působit jako projímadla?Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Rady lékaře![](/image.php?10286&0&t=1)
Měl jsi dneska rýži?
Tento čínský pozdrav, který by se dal přirovnat k našemu „Jak se máš?" nám připomíná fakt, že pro Číňana je to, zda jedl...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Články![](/image.php?10162&0&t=1)
Mají umělá sladidla nějakou výživovou hodnotu?
Některá obsahují malé množství kilojoulů, ale jelikož jsou mnohem sladší než běžný cukr, použité množství a jeho...Rubrika: Výživová poradna | Typ článku: Rady lékaře