Stravování

Číst etikety se vyplácí
Číst etikety se vyplácí stále častěji. Mnohé potraviny se díky svým názvům, popiskám a reklamě tváří jako nejzdravější...Rubrika: Stravování | Typ článku: Poradna výživy
Jaké nádobí bychom měli používat?
Podařilo se vyvinout nádobí ze speciálních druhů oceli, které má mnoho vynikajících vlastností. Pokrmy při přípravě se jen...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články
Zahušťování polévek a omáček
Z kukuřičného škrobu a malého množství vody (obvykle čtvrt až půl šálku) vytvořte řídkou pastu. Jedna až tři polévkové...Rubrika: Stravování | Typ článku: Poradna výživy
Co se děje, když polykáme?
„Nevím, co se mnou je, ale necítím se dobře," řekla mi Margarert Masonová. „Problémy začaly, když jsem před rokem změnila...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články
Vaření zeleniny
Téměř všechny druhy zeleniny můžete zařadit do jedné ze tří skupin v závislosti na tom, jak dlouho trvá, než se uvaří. Čas...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články
Fast food - příznak doby
Zdá se, že provozovny rychlého občerstvení jsou dnes doslova na každém rohu. Statistiky ukazují, že ženy, které se často...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články
Různé druhy přejídání
Tomáš Akvinský, jeden z největších středověkých filozofů, byl toho názoru, že přejídání neznamená pouze konzumování...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články
Skladování potravin
Výrobky z obilovin, zelenina i ovoce se uchovávají daleko snadněji než živočišné produkty. Fazole, hrách i čočka se bez...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články
Jaký je rozdíl mezi krupicí a normální moukou?
Chci se zeptat - mám velmi rád grahamové suchary z Kauflandu, které mají složení celozrnná pšeničná krupice (59 %), celozrnná...Rubrika: Stravování | Typ článku: Rady lékaře
Jak mít se zdravou stravou úspěch u členů své rodiny
Než si člověk zvykne na nové chutě, zabere to trochu času. Pokud chcete změnit stravovací návyky členů vaší rodiny...Rubrika: Stravování | Typ článku: Články